Muğla Fenerbahçeliler Derneği

Fenerbahçe Doğuş - İstanbul BBSK Maçının Bilet Satışı Başladı

Fenerbahçe Doğuş - İstanbul BBSK Maçının Bilet Satışı Başladı

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızın 11 Mayıs Cuma günü 16:00’da İstanbul BBSK ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayacağı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 30. hafta maçının bilet satışı başladı.

Karşılaşmanın biletlerine ilişkin detaylı satış planı şu şekildedir:

8 Mayıs Salı: Kongre üyeleri (Limit 5 bilet), Taraftar Kart (Limit 3 bilet), Fenercell kullanıcıları (Limit 2 bilet)
9 Mayıs Çarşamba  – Genel satış

İstanbul BBSK maçı bilet fiyatları (Mobilet hizmet bedeli dahil):

Saha içi A-D-G sırası 500 TL yemek dahil (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Saha içi B-E-H sıraları 450 TL yemek dahil
Saha içi C-F-J sıraları 400 TL yemek dahil
346 (Açık Loca): 165 TL yemek dahil
Kat 1 – 110 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Kat 2 – 100 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Kat 3 – 75 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Kat 4 – 55 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Kat 5 – 35 TL
Kat 6 – 25 TL
Kat 7 – 20 TL

Önemli Not: Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı’nın Turkish Airlines Euroleague ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi maçlarının biletleri artık Mobilet üzerinden satılıyor. Mobilet, iOS ve Android uygulamalarının yanı sıra mobilet.com üzerinden hizmet sunmaktadır.

Bilet satış bağlantısı: https://www.mobilet.com/event/fenerbahce-dogus-istanbul-bbsk-1656-6b68

Fenerbahçe 88-84 Bayern Münih

Turkish Airlines EuroLeague 5. hafta maçında Bayern Münih’i konuk eden Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Alman ekibini 88-84 yendi ve EuroLeague’deki 4. galibiyetine imza attı.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başkan Vekilimiz Semih Özsoy ve Başkan Yardımcımız Mehmet Burhan Karaçam ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Metin Şen, Mustafa Kemal Danabaş, Acar Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Alper Pirşen, Muhittin İlker Dinçay ve Esra Nazlı Ercan izledi.

Öte yandan Takımımızın yeni transferi Birleşik Amerikalı oyuncu Erick Green, Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçına çıktı.

Takımımız mücadeleye; Luigi Datome, Kostas  Sloukas, Nicolo Melli, Nikola Kalinic, Joffrey Lauvergne beşiyle başladı.

Kalinic’in üçlükle açılışını yaptığı mücadelede 7-7 eşitliğin ardından ikili savunmada sorun yaşayan ekibimiz, basit top kayıplarıyla potasında sayılar görse de hücumda Datome ve Lauvergne ile etkili oldu ve televizyon molasına 17-18’lik skorla girdi. Bayern Münih molanın ardından dış atışlarla skor bulurken Fenerbahçemiz ise boyalı alanı iyi kullanan Vesely ile sayılar buldu. Sloukas’ın üçlüğüyle skoru 26-26’da eşitleyen Takımımız, yine Sloukas’ın serbest atış çizgisinden bulduğu sayılarla periyodu 28-26 önde tamamladı.

Radosevic ve Kalinic’in karşılıklı basketleriyle başlayan ikinci periyotta hücumda ve savunmada Ahmet Düverioğlu’yla fark yaratan Fenerbahçemiz, Vesely ile farkı 5 sayıya çekince Alman ekibinden mola geldi: 38-33. Mola dönüşü ekibimiz, basit savunma hatalarıyla rakibine sayı şansı verince bu kez koç Obradovic’ten mola geldi: 43-39. Karşılıklı sayıların ardından soyunma odasına 51-48 Fenerbahçe üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıya istediği başlangıcı yapamayan Takımımız, üçüncü periyodun ilk 5 dakikalık bölümünü 56-61 geride girdi. Ardından oyuna giren Ahmet Düverioğlu’nun hücum ve savunmadaki enerjisiyle farkı 1 sayıya çeken Fenerbahçemiz, rakibine mola aldırdı. Final periyoduna 65-65 eşitlikle girildi.

Karşılıklı üçlüklerle başlayan dördüncü periyotta boyalı alanı iyi savunan ekibimiz, rakibini dış atışlara yönlendirdi. Sloukas ile Vesely’nin ikili oyunlarıyla etkili hücum organizasyonları gerçekleştiren Takımımız; Guduric ve Datome’nin de sayı katkısıyla Bayern Münih'i 88-84 yendi.

Salon: Ülker Spor ve Etkinlik
Hakemler: Angel Miguel Perez (İspanya), Olegs Latisevs (Letonya), Rain Peerandi (Estonya)
Fenerbahçe: Green, Melli 2, Kalinic 11, Sloukas 8, Guduric 10, Vesely 16, Sinan Güler, Ali Muhammed 3, Ahmet Düverioğlu 9, Datome 19, Lauvergne 10.
Bayern Münih: Dangubic 8, Koponen 11, Radosevic 2, Lucic 13, Lo, Dedovic 9, Jovic 12, Barthel 7, Williams 7, Booker 15.
Çeyrek Skorları:
1.Çeyrek: 28-26
2.Çeyrek: 23-22
3.Çeyrek: 14-17
4.Çeyrek: 23-19

2018-2019 Futbol Sezonu Kombine Kartlarının Genel Satışı Hakkında

Büyük Fenerbahçe taraftarları, 2018 – 2019 Futbol Sezonu Kombine Kartlarının Genel Satışının, 18 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlaması bekleniyor. Kombine almak ve sezonu bizlerle coşku içinde yaşamak isteyen taraftarlarımızın Fenerbahçe Logolu Passolig Kart sahibi olmaları gerekmektedir. 20 Haziran 2018 tarihine kadar Adınızı Soyadınızı ve T.C. Kimlik Numaranızı 549 433 1907, 541 766 4849 veya 532 445 4251 numaralarına bildirmeniz yeterlidir. Bütün taraftarlarımızı aramızda bekliyoruz.

• Derneğimiz