Fenerbahçe Doğuş - İstanbul BBSK Maçının Bilet Satışı Başladı

Fenerbahçe Doğuş - İstanbul BBSK Maçının Bilet Satışı Başladı

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızın 11 Mayıs Cuma günü 16:00’da İstanbul BBSK ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayacağı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 30. hafta maçının bilet satışı başladı.

Karşılaşmanın biletlerine ilişkin detaylı satış planı şu şekildedir:

8 Mayıs Salı: Kongre üyeleri (Limit 5 bilet), Taraftar Kart (Limit 3 bilet), Fenercell kullanıcıları (Limit 2 bilet)
9 Mayıs Çarşamba  – Genel satış

İstanbul BBSK maçı bilet fiyatları (Mobilet hizmet bedeli dahil):

Saha içi A-D-G sırası 500 TL yemek dahil (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Saha içi B-E-H sıraları 450 TL yemek dahil
Saha içi C-F-J sıraları 400 TL yemek dahil
346 (Açık Loca): 165 TL yemek dahil
Kat 1 – 110 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Kat 2 – 100 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Kat 3 – 75 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Kat 4 – 55 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Kat 5 – 35 TL
Kat 6 – 25 TL
Kat 7 – 20 TL

Önemli Not: Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı’nın Turkish Airlines Euroleague ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi maçlarının biletleri artık Mobilet üzerinden satılıyor. Mobilet, iOS ve Android uygulamalarının yanı sıra mobilet.com üzerinden hizmet sunmaktadır.

Bilet satış bağlantısı: https://www.mobilet.com/event/fenerbahce-dogus-istanbul-bbsk-1656-6b68

2018-2019 Futbol Sezonu Kombine Kartlarının Genel Satışı Hakkında

Büyük Fenerbahçe taraftarları, 2018 – 2019 Futbol Sezonu Kombine Kartlarının Genel Satışının, 18 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlaması bekleniyor. Kombine almak ve sezonu bizlerle coşku içinde yaşamak isteyen taraftarlarımızın Fenerbahçe Logolu Passolig Kart sahibi olmaları gerekmektedir. 20 Haziran 2018 tarihine kadar Adınızı Soyadınızı ve T.C. Kimlik Numaranızı 549 433 1907, 541 766 4849 veya 532 445 4251 numaralarına bildirmeniz yeterlidir. Bütün taraftarlarımızı aramızda bekliyoruz.

• Derneğimiz