Kupa Maçının Hazırlıkları Tamamlandı

Kupa Maçının Hazırlıkları Tamamlandı

Fenerbahçemiz, yarın Diyarbakır’da TM Akhisarspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası finalinin hazırlıklarını öğle saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman, saat 11.00’de başladı. Isınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncularımız; 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Çift kale maçın devamında yapılan taktiksel ve bireysel çalışmalarla da antrenman tamamlandı.

Bu antrenmanla Akhisarspor maçının hazırlıklarını tamamlayan kafilemiz, öğleden sonra özel uçakla Diyarbakır’a uçacak.

Fenerbahçe Doğuş - İstanbul BBSK Maçının Bilet Satışı Başladı

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımızın 11 Mayıs Cuma günü 16:00’da İstanbul BBSK ile Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynayacağı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 30. hafta maçının bilet satışı başladı.

Karşılaşmanın biletlerine ilişkin detaylı satış planı şu şekildedir:

8 Mayıs Salı: Kongre üyeleri (Limit 5 bilet), Taraftar Kart (Limit 3 bilet), Fenercell kullanıcıları (Limit 2 bilet)
9 Mayıs Çarşamba  – Genel satış

İstanbul BBSK maçı bilet fiyatları (Mobilet hizmet bedeli dahil):

Saha içi A-D-G sırası 500 TL yemek dahil (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Saha içi B-E-H sıraları 450 TL yemek dahil
Saha içi C-F-J sıraları 400 TL yemek dahil
346 (Açık Loca): 165 TL yemek dahil
Kat 1 – 110 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Kat 2 – 100 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Kat 3 – 75 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Kat 4 – 55 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)
Kat 5 – 35 TL
Kat 6 – 25 TL
Kat 7 – 20 TL

Önemli Not: Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı’nın Turkish Airlines Euroleague ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi maçlarının biletleri artık Mobilet üzerinden satılıyor. Mobilet, iOS ve Android uygulamalarının yanı sıra mobilet.com üzerinden hizmet sunmaktadır.

Bilet satış bağlantısı: https://www.mobilet.com/event/fenerbahce-dogus-istanbul-bbsk-1656-6b68

• Lokalimiz